« Berendezések

Ultrahang kavitációs, rádiófrekvenciás gép (TITAN A)

4 673 600 HUF

Ha Ön jó minőségű, hamar megtérülő és megfizethető szépészeti berendezést keres, akkor most igazán jó helyen jár! Gépgyártónk rendkívüli tapasztalattal rendelkezik a karcsúsító és cellulit csökkentő gépek területén.

Ultrahang kavitációs, rádiófrekvenciás gép (TITAN A) leírása:

Ezen kategóriában található gépeink az ultrahang kavitációs és rádiófrekvenciás technológiákon alapul, ez a szépészeti berendezés egyaránt alkalmas az alakformálásra és a ráncok kisimítására.

A következőkben részletes tájékoztatást kaphat a Titan sorozat, az iSlim sorozat és a Crystal sorozat gépeiről. A Titan sorozat függőleges cellulit csökkentő gépet  8,4 hüvelykes LCD kijelzővel és vízhűtéses rendszerrel tervezték, valamint arádiófrekvencia kimeneti módokkal szerelték fel, azaz a monopoláris, a bipoláris és a Tripoláris rádiófrekvenciás kimenettel. A Crystal sorozat és az iSlim sorozat tagjai hordozható, kis méretű berendezések, 5,7 hüvelykes kijelzővel.


Alkalmazások


A megbízható teljesítményű karcsúsító gépeket ma már széles körben használják a szépségszalonok, gyógyfürdők, klinikák és lézeres szépészeti intézmények, stb. Hogy pontosak legyünk, a gépgyártónk által fejleszetett és gyártott ultrahang kavitációs, rádiófrekvenciás cellulit csökkentő gépeit  használják gyakran a bőr regenerálódására, alakformálásra és bőrfeszesítésre. Ezen felül a kemény zsírszövet feloldására, bőr feszesítésére ugyancsak alkalmasak.

 


Ultrahang kavitációs, rádiófrekvenciás gép (TITAN A)

Előnyök

 

  • 1. Az ultrahang kavitációs, rádiófrekvenciás géppel nem-tolakodó kezelések végezhetők el érzéstelenítés, sebek, fájdalom és mellékhatások nélkl, így nem befolyásolja a hétköznapokat, a munkavégzést vagy a tanulmányokat. Ezen kívül csupán 20-30 percet vesz igénybe egy kezelés, azonban rendkívül szembetűnő, tartós eredményt hozva.
  • 2. Az ultrahang kavitációs, rádiófrekvenciás cellulit csökkentő gép az érintőképernyőnek köszönhetően rendkívül  könnyen kezelhető, felhasználóbarát felületet biztosít.
  • 3.  A digitális frekvencia ellenőrző rendszer biztosítja a kimenő energiateljesítmény egyenletességét és pontosságát.

 

 

Technikai paraméterek


Forgalmazott gépeink ISO13485: 2003 szabványnak megfelelő minőségben és alapanyagokból készülnek.  Üzembe helyezésük előtt a berendezések szigorú ellenőrzéseken esnek át, ezáltal garantálva a a megfelelő minőséget.

 

Kijelző 5.7/8.4 hüvelykes színes érintőképernyős LCD kijelző
Kavitáció teljesítmény 150w
Kavitáció frekvencia 40KHz / 40KHz+28KHz
RF frekvencia 1-40MHz szabályozható
RF energia 5-450J, állítható
Tápellátás 110/220V±10% 50Hz/60HZ 6A
RF kimeneti mód Monopoláris, Bipoláris,Tripoláris RF
Hűtőrendszer
Léghűtés, vízhűtés
Folyamatos munkaidő
Folyamatos 24 órás munkavégzés
Nyelv Angol, spanyol, francia, portugál, német, orosz
4 673 600 HUF